Sådan planlægger du den perfekte studenterfest

Der er mange detaljer, som skal være på plads, når du skal arrangere en studenterfest. Det er en stor begivenhed, som har til formål at markere, at studentens hårde arbejde har båret frugt – og dét skal fejres med manér. Her får du derfor en række gode råd til, hvordan du vælger den rigtige gave, pynter op og generelt skaber de bedste rammer for studenterfesten.

Find ud af, hvilken type fest det skal være

Først og fremmest er det vigtigt at tænke over, hvilken slags fest du gerne vil have. Skal det være en fest med høj musik, drinks og masser af dans? Eller skal det være en mere formel fest med middag og taler? Når du har besluttet dig for, hvilken type fest du vil afholde for at fejre studenten, så kan du begynde at planlægge detaljerne.

Her er det naturligvis også vigtigt, at du vælger den rigtige studentergave. Det er en særlig dag, og en god gave gør den endnu mere mindeværdig. Tænk over, hvad studenten har brug for, og hvad han eller hun vil sætte pris på. Det kan være alt fra en ny computer til et rejsegavekort eller en personlig gave, som passer til vedkommende.

Pynt festlokalet op og sørg for underholdning

Når du har fundet et lokale, så skal det pyntes op. Hvis du er i tvivl om, hvordan du gør, så kan det være en fordel at tænke i temaer – det kan eksempelvis være et beach party, en klassisk middag eller noget helt tredje. Sørg for at have masser af balloner, serpentiner og andre former for studenterpynt, som gør festen og omgivelserne lidt sjovere.

Derudover er det vigtigt at overveje, hvad du skal servere til festen Hvis det er en formel fest, kan du overveje at servere en lækker middag, hvor der bliver serveret lækre anretninger, mens du sagtens kan lave en buffet til en mindre formel fest. Husk også at have alkoholfrie drikkevarer til de studerende, der ikke drikker.

Der skal selvfølgelig også være underholdning til festen til en studenterfest. Det kan være alt fra livemusik til forskellige konkurrencer eller aktiviteter, der kan få gang i festen og samtidig skabe en god stemning. Når alt kommer til alt, så skal det nok blive en god fest, hvis bare stemningen er i top.