Sådan finder du inspiration til studentergaven

Studentertiden nærmer sig, og det betyder, at du skal lægge hovedet i blød for at finde den helt rigtige studentergave. Hvis du er i tvivl om, hvordan du finder den helt rigtige gave, er det en god idé at søge inspiration på nettet. Men hvor skal du egentlig starte? Det får du en række gode bud på her.

Find inspiration på nettet

Der findes masser af hjemmesider, hvor du kan finde inspiration til den helt rigtige studentergave til ham. Det kræver blot, at du ved, hvilke hjemmesider du skal besøge. Et godt bud på en hjemmeside, som har listet en masse gode forslag til studentergaver, er denne: https://www.genialegaver.dk/bedste-studentergaver-gaver-til-studenten/.

Her kan du nemt danne dig et overblik over, hvilke studentergaver der er populære lige nu. Du kan klikke på bestemte kategorier, hvis du ønsker at finde specifikke gaver – det kan eksempelvis være ‘sjove studentergaver’, ‘klassiske studentergaver’, ‘billige studentergaver’ eller lignende. Et godt sted at starte.

Instagram er løsningen

Instagram er også en god platform, som du kan bruge til at finde inspiration til studentergaver. Du kan eksempelvis søge efter relevante hashtags som #studentergave, #studenter2023 eller andre årstal, hvis du vil se, hvad andre har givet i studentergave. Du kan også følge influencere, som typisk reklamerer for produkter, der er oppe i tiden.

Herudover kan du finde inspiration ved at klikke dig ind på nogle af de brands, som du ved, at studenten godt kan lide. Det kan eksempelvis være Nike eller Adidas, hvor du med garanti kan finde inspiration til spændende produkter, som den studerende vil blive glad for. Du kan også vælge nogle mere nicheprægede brands.

Tag udgangspunkt i studentens interesser

Det er altid en god idé at undersøge, hvad den studerende interesserer sig for. Hvis den studerende er interesseret i sport, så er en trøje fra vedkommendes yndlingshold måske en oplagt gaveidé. Det kan også være, at han elsker at læse. Hvis det er tilfældet, kan du overveje at give ham en god bog, en e-bogslæser eller et gavekort til en boghandel.