Hvilken gave giver man til ham der lige er blevet student?

Hvad giver man i studentergave til ham der bliver student? Det kan virkelig være en svær udfordring at blive stillet. Skal man finde en studentergave til en pige, så kan det ofte være nemmere, da piger måske er mere sikre i, hvad de egentligt ønsker sig.

Man vil gerne give en god studentergave, da det er en stor milepæl i en ung mands liv, og det vidner om, at han for alvor er på vej mod at blive voksen.

Vi har brudt vores hovede med dette mange gange, og vi er nu kommet frem til, hvad der næsten altid rammer plet. Læs med her, og bliv klogere på, hvad der er den perfekte studentergave til ham eller find mere inspiration på denne hjemmeside.

En studentergave skal blive husket

Den perfekte studentergave, er den gave han kan have med sig resten af livet. Den som for evigt vil minde ham om hans studentertid. Det tid i livet, hvor man skal finde ud af, hvem man selv er og hvad man vil bruge sit liv på.

Du bør derfor tænke over, hvilke gaver der kan holde i lang tid, og som for evigt bringe glæde. Tag måske udgangspunkt i dit eget liv, og tænk over hvad du bruger i dag, og som du også brugte dengang.

Vælg også gerne noget tidløst. En god studentergave kunne være et smykke. En ring, en halskæde eller måske et ur. Det er gaver, som nok egner sig bedst til, hvis dit budget er i den større ende.

Et godt ur, eller en smuk ring vil han kunne have med sig resten af hans dage. Han vil for altid kunne kigge på sit håndled eller hans finger, og derigennem tænke tilbage til den dag han blev student og på dig som giver.

Er dit budget ikke så stort, så kan du med fordel gå sammen med andre. Disse smykker vil bære en historie, og han vil måske selv en dag give det videre til sine egne børn.

Det mindre budget

Det er naturligvis ikke alle, som har et stort budget til at give en studentergave. En anden god idé kunne her være en pung eller en kortholder.

Vi bruger alle vores pung hver evig eneste dag, og det vil derfor have den samme virkning som et smykke. Fordelen er dog den, at en pung ofte ikke er i det samme prisleje som en smuk ring.

Vælger du at give en pung, så husk på, at ifølge gammel overtro, så må man aldrig give en tom pung. Det bringer uheld.