3 sjove aktiviteter som studenten vil sætte pris på efter flere års hårdt slid

Det er et meget stort øjeblik, når studenten kommer ud fra den sidste eksamen, og huen kommer på. Mange års slid er nu slut, og en ny tid er på vej. Ofte fejres milepælen ved et brag af en studenterfest. Men hvad giver man studenten, der har alt? Hvad med at give en oplevelse som studenten vil huske i flere år efter?

Her følger nogle ideer til den perfekte oplevelsesgave til studenten – eller tjek studiegruppen.dk som har flere emner for studenter.

1. Falskærmsudspring

Efter flere års slid ved skolebænken og med lektier til langt ud på aftenen, trænger man til, at der skal ske lidt nyt. Hvorfor ikke give et gavekort til faldskærmsudspring til den nyudklækkede student? At springe ud med faldskærm er en kæmpe oplevelse, man sent vil glemme.

Faldskærmsudspring er både en ekstremsport og en naturoplevelse i en og samme. En uforglemmelig oplevelse. Gå evt. sammen nogle stykker om denne fede gave, da den ofte er lidt pebret. Denne gave er fyldt med adrenalin, og vil helt sikkert være et hit ved den unge mand.

2. F-16 simulator

At flyve et f-16 fly er mange mænds store drøm. Nu er det muligt. Man kan nemlig købe sig til en tur i en F-16 simulator. Det er den ultimative fede gave.

Giv et gavekort til en susende oplevelse for både krop og sjæl. Oplev hvordan en ægte F-16 jægerpilot er luftens helt. Under sådan en simuleret flyvning vil man få vejledning og råd fra en instruktør. En tur i sådan en F-16 simulator giver dig en virkelighedstro oplevelse af livet i luften som jægerpilot.

Den oplagte gave til manden der skal have en på opleveren.

3. Ølsmagning med vennerne

En fed gave til studenten må være en gave, man selv kan være med til at indløse. Køb et gavekort til en lækker ølsmagning og tag afsted sammen.

På den måde giver du en unik oplevelsesgave, som I begge vil huske længe. Uanset om modtageren er øl entusiast, eller bare godt kan lide en god øl, er dette en mulighed for at smage på en masse lækkert øl. Fra de almindelige typer og til specialøllene.

Lav det til en hyggelig aften i godt selskab. Det kan være svært at finde den rette gave til studenten, men det er muligt.

Med disse 3 forslag er du hjulpet godt på vej. Du kan se mere her eller finde flere studentergaver til ham her.